www.restaurante-braila.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Braila - restaurante nunti Braila. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  La Casa cu Stuf4763 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  ADRESA: Baldovinesti

  TELEFON: 0741149940

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  Un modern Complex de agrement – cea mai mare investiţie de gen din zonă – vine să aducă o notă de normalitate pentru gălăţeni şi brăileni şi să ne arate ce înseamnă o oază de relaxare, departe de agitaţia oraşului.

  Complexul, care se întinde pe o suprafaţă de 2,5 hectare, este situat în Baldovineşti, Strada Primăverii la numărul 208, la câţiva kilometri de Brăila, şi cuprinde trei săli de evenimente, din care două sunt deja funcţionale, un loc pentru echitaţie, un iaz în care pasionaţii pot pescui, loc de joacă pentru copii, căsuţe de patru stele – unde turiştii pot rămâne peste noapte – şi o cascadă din care cei dornici să guste din bucatele tradiţionale zonale îşi vor putea alege prânzul (crap şi caras).

  Pe domeniu mai există şi o minigrădină zoologică cu lebede, păuni, iepuraşi şi raţe, unde cei mici pot petrece util timpul, hrănind animalele şi observându-le în mediul lor natural.

  „Avem cai şi câţiva ponei, pe care cei mici îi vor putea călări. Pe viitor, vrem să aducem o trăsură, iar pentru sezonul rece o sanie, pe care să o folosim pentru mici plimbări în zonă. Lacul are două hidrobiciclete pe care clienţii le vor putea folosi. Iar în mijloc avem un foişor, ce poate fi un ideal loc de relaxare pentru cei care vin la noi dar şi un mini-restaurant cu o privelişte ce îţi taie respiraţia: se vede lacul, se văd sălciile de pe mal, noaptea totul e luminat”, povesteşte Marius Ardeleanu, manager complex.

  Galerie foto