www.restaurante-braila.ro
Cauta
Ok
  Meteo
  meteoblue
  Tag Cloud
  Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Braila - restaurante nunti Braila. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Restaurant Pensiunea Sabrina223 vizualizari

    Trimite mesaj proprietarului!
  Trimite mesaj proprietarului!

  Adresă: Aleea Centrală nr.4 Lacu Sarat, Brăila

  Telefon : 0339401493 / 0732007377

  www.pensiuneasabrina.ro

  Vezi PAGINA DE FACEBOOK

  O petrecere organizată în mijlocul naturii va rămâne cu certitudine o amintire plăcută !

  Pensiunea Sabrina, situată în stațiunea Lacu Sărat, într-un cadru natural deosebit, plin de verdeață, vă oferă servicii profesionale complete pentru orice eveniment.

  Organizăm petreceri aniversare minunate, de care suntem siguri ca vă veți aminti cu plăcere!

  Vă doriți un restaurant ideal pentru organizarea nunții sau a botezului ?

  Noi suntem aici pentru dumneavoastră, cu meniuri diverse, aranjamente perfect adaptate oricărui gust!

  Indiferent dacă ești în căutarea unei ceremonii intime sau a unei petreceri fastuoase, restaurantul Pensiunii Sabrina din Lacul Sărat este locul ideal pentru a-ți începe călătoria către căsnicie.

  De la planificare și design personalizat până la coordonarea serviciilor și gestionarea fiecărui aspect, ne asigurăm că totul decurge fără probleme și cu o atenție deosebită la detalii.

  Terasă de vară, plină de vegetație, răcoroasă, unde te simți rupt de aglomeratia și haosul urban. Dacă iubești vara, mâncarea de calitate și distracția, atunci oprește-te pe terasa pensiunii Sabrina.

  Echipa noastră îți stă la dispoziție mereu cu zâmbetul pe buze, ambianța plăcută din restaurant îți va oferi intimitate, iar calitatea serviciilor noastre îți va asigura succesul fiecărui eveniment, fie că este vorba despre un eveniment corporate, o conferință, o întâlnire între prieteni sau o petrecere de familie (nuntă, botez, aniversare)

  Petreceri într-un cadru natural minunat !

  Galerie foto